Wijnkoperij van de Lageweg & Once a Grape.nl
 

Wij zijn importeur van smaakvolle kwaliteitswijnen uit Zuid Afrika, met name uit het gebied rond Robertson en Worcester. 
U kunt bij ons terecht voor:
> wijnen al vanaf 1 fles via deze webshop www.onceagrape.nl
> diverse relatiegeschenken
> wijnen met uw eigen label
> wijnproeverijen op locatie of bij u thuis

Daarnaast hebben wij een geselecteerd assortiment wijnen die we direct leveren aan horeca en slijterijen.Bijzondere vondsten

Die bijzondere Shiraz of de heerlijke zoete zomerse rosé; wijnen die we gevonden hebben bij relatief kleine wijnproducenten in en rond het wijngebied Robertson in Zuid-Afrika.

Als sinds 2005 importeren we de lekkerste wijnen uit Zuid-Afrika.
We bezoeken al onze leveranciers en kiezen we pas nadat we een goed beeld hebben kunnen vormen van de manier waarop de wijn gemaakt is. Iedere wijn die we inkopen moet iets toevoegen aan ons assortiment en is zeker geen ’tien in een dozijn’ wijn. Door onze eigen rechtstreekse import zijn we verzekerd van unieke wijnen.

Onze webshop www.onceagrape.nl bestaat sinds 2013.

Geniet van wijn!
"Als eigenaar van de wijnkoperij hou ik natuurlijk van lekkere wijnen. Zelf ben ik fan van de wat zwaardere, vaak hout gerijpte wijnen, maar evengoed kan ik van een frisse jonge Sauvignon Blanc genieten op warme dagen.

Wijn is er om van te genieten, dus drink het met mate. Zo komen de wijn en het moment het beste tot hun recht. Lees hier de tips om extra van je wijn te genieten. 

Cheers!"

Wiebe van de Lageweg - eigenaar

© 2020 - 2024 Once a Grape | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Ben je 18 jaar of ouder?